Dinner in the Sky® 2013 | Dinner in the Sky® Finland

Dinner in the Sky® 2013

Dinner in the Sky® 2013

Dinner in the Sky Helsinki 2013 oli avoinna 4.-9. kesäkuuta ja tarjosi kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisesta elämyksestä. Dinner in the Sky sijaitsi Rautatientorin aukiolla, jossa 22 vierasta nostettiin 50 metrin korkeuteen ehdottoman turvallisesti ammattilaisten avustuksella.

Kesäkuussa 2013 Dinner in The Sky nosti elämyksen entistä korkeammalle tasolle, sillä illallisilla oli tarjolla elävää musiikkia.

Illallisen aikana esiintymislava nostettiin Dinner in The Sky -pöydän viereen taivaalle ja illallisvieraat saivat nauttia lahjakkaiden muusikoiden esittämistä ajattomista kappaleista. Taivaalla koettiin taianomaisia hetkiä hyvän musiikin ja ruoan parissa.

Kuvat 2013 tapahtumasta

Dinner in The Sky LIVE ohjelma:

4. kesäkuu – Raivo Tafenau (saksofoni) ja Meelis Vind (basso klarinetti)
5. kesäkuu – Raivo Tafenau (saksofoni) ja Siim Aimla (saksofoni)
6. kesäkuu – Anneliis Kits (laulu) & kitara
7. kesäkuu – Anneliis Kits (laulu) & kitara
8. kesäkuu – Anneliis Kits (laulu) & kitara

Tapahtuman isäntinä toimivat paikalliset ja kansainväliset huippukokit. Päivän keittiömestari laati menut ja valmisti ruoat. Keittiömestari oli myös mukana illallisella 50 metrin korkeudessa ja valmisteli sekä tarjoili illallisen. Ylellinen ilmapiiri, upea tarjoilu ja huippukeittiömestareiden läsnäolo tekevät lähtemättömän vaikutuksen – joka kerta.

Seuraa Dinner in the Skyta niin tiedät, missä elämys on seuraavaksi tarjolla!

Kuvat 2013 tapahtumasta

Kokit

Alexandre Gauthier

ALEXANDRE GAUTHIER 6(1) legrenouillere logo

Alexandre Gauthier saattaa olla seuraavan ranskalaisen ruokakulttuurisukupolven perustaja, mutta sen syynä ei ole hänen uudenlaisuus eikä skandaalihakuinen tunnettuus. Gauthier on pikemminkin sensualisti kuin konseptualisti. Hän on tullut tunnetuksi siitä, että hän rakastaa erittäin puhtaita raaka-aineita – hänen perheravintolassaan La Grenouillèressa pääpaino on ruoan raikkaudessa ja luonnonläheisyydessä.

Nuorena Gauthier opiskeli ammattia useissa huippuluokan ravintoloissa ja vuonna 2003, ollessaan vasta kahdenkymmenen, hän palasi La Madelaine sous-Montreuil’iin ja jatkoi isänsä työtä La Grenouillère -ravintolassa.

Uransa aikana on Gauthier’n ravintola La Grenouillère houkuttanut ruokailemaan ihmisiä kaikkialta maailmasta. Ravintola on ansainnut Michelinin tähden, kolme Gault Millau’n pistettä ja tittelin “One to Watch” San Pellegrinon “Maailman 50 parhaan ravintolan” listalla. Gauthier’n menestys ei ole kuitenkaan rajoittunut pelkästään ravintolaan. Vuonna 2005 hän näytti taitojaan Fou de France tapahtumassa Plaza Athéneé’ssa, vuonna 2009 avasi trendikkään ravintolan Froggy´s Tavernin. Lisäksi hän osallistuu jatkuvasti konferensseihin ja ruokafestivaaleihin, innostaen seuraavaa kunnianhimoisten keittiömestareiden sukupolvea

www.lagrenouillere.fr

Jari Vesivalo & Pekka Terävä

pekka-terävä-OLO olo logo

Ravintola Olo on moderniin pohjoismaiseen keittiöön erikoistunut ruokaravintola Helsingin keskustassa. Olon keittiömestarit Jari Vesivalo ja Pekka Terävä ovat tiimeineen luoneet Olosta yhden Pohjoismaiden parhaista ravintoloista.

Ravintola Olo on yhdellä Michelin-tähdellä palkittu ja vuonna 2012 Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listalla ykkössijalle äänestetty ravintola. Olossa uskotaan vahvasti moderniin skandinaaviseen ruokamaailmaan, jota hallitsevat korkealuokkaiset puhtaat raaka-aineet ja selkeä makumaailma.

Asiakkaalle Olo on ruokamatka, joka kuljettaa makujen avulla suomalaisesta saaristosta sisämaan järvien rauhaan, puhtaan luonnon ja aitojen raaka-aineiden mukana läpi moderniin pohjoismaalaisen ruokakulttuuriin, jossa korostuvat selkeys ja raikkaus.

www.olo-ravintola.fi

Jouni Toivanen

jouni_promo_1 Luomo_logo(1)-page-001

Jouni Toivanen toimii sekä Luomon että ravintola Pure Bistron ravintoloitsijana ja keittiömestarina. Jounilla on monipuolinen ja rikas kokemus ravintola-alalta ja hänelle ruoan visuaalinen puoli on yhtä tärkeää kuin maku. Ruokaa syödään myös silmillä.

Kekseliäänä, trendejä seuraavana ja perinteisiä tapoja haastavana Jouni haluaa tuoda ruokaan jotain uutta. Toisaalta kuitenkin kunnioittaen vahvoja perinteitä. Luomo on Jouni Toivasen ja Mika Mattilan vuonna 2009 perustama ravintola, joka on säilyttänyt Michelin-tähtensä vuodesta 2010 lähtien. Rohkean keittiön ohjenuorana on Local & Global: lähiruokaa, pientuottajia, eksotiikkaa, maailman makuja, villiä luontoa sekä sesonkien mukaiset korkealuokkaiset raaka-aineet ja kekseliäisyys.

www.luomo.fi

Sasu Laukkonen

kuva(1) Chef-Sommelier-logo

Sasu Laukkonen on uuden pohjoismaisen keittiön edustaja. Laukkonen on keittiömestari, joka todella rakastaa työtään. Hänen Helsingissä sijaitsevassa Chef & Sommelier on luomuravintola, jossa käytetään myös osaksi reilun kaupan ja luonnon raaka-aineita. Sasu Laukkonen on jo toista kertaa Dinner in the Sky – keittiömestarina.

Laukkonen kuvailee ruokaansa ”suoraan sydämestä tulevaksi.” Ruoka on kunnianhimoista, maultaan puhdasta, käsin tehtyä sekä omaperäistä. Hän haluaa tarjota asiakkailleen elämyksellisiä kokemuksia sopivan rennossa ilmapiirissä itse luomansa finesse-dining -tyylin mukaisesti.

Laukkosen ravintola erottuu muista tyylikkyydellään sekä keittiömestarin ja henkilöstön suorastaan tarttuvan innostuksen ansiosta. Suomen Gastronomien Seura valitsi Chef & Sommelierin vuoden 2013 Suomen parhaimmaksi ravintolaksi. Tunnustus on myönnetty vuodesta 1985 lähtien.

chefetsommelier.fi

Media

Voice:
https://www.voice.fi/ilmiot/ensi-­‐kesan-­‐dinner-­‐in-­‐the-­‐sky-­‐kokemus-­‐muuttuu-­‐astetta-­‐ainutlaatuisemmaksi/8/48490

Uutisaalto/kooste:
https://www.uutisaalto.fi/uutiset/2157492-­‐ensi-­‐kesän-­‐dinner-­‐in-­‐the-­‐sky-­‐-­‐kokemus-­‐muuttuu-­‐astetta-­‐ainutlaatuisemmaksi

MTV3/Makuja:
https://www.makuja.fi/artikkelit/1731017/ajankohtaista/taivasravintola-­‐saapuu-­‐jalleen-­‐helsinkiin-­‐huippukokit-­‐kokkaavat-­‐50-­‐metrin-­‐korkeudessa/


Iltasanomat/Ruokala.net:

https://www.ruokala.net/uutiset/taivaallinen-­‐ateria/1288553308399

Visit Helsinki:
https://www.visithelsinki.fi/juuri-­‐nyt/tapahtumia/dinner-­‐in-­‐skyr-­‐live-­‐2013

Kauppalehti 4.6.2013:
Stopteltoista & Dinner in the Skysta

Iltalehti 5.6.: Huimaava illallinen (kuvareportaasi)

India / Deccan Herald 1.6.2013
https://www.deccanherald.com/content/335922/city-­‐white-­‐nights.html

Metro 6.6.:
Keinuva lounas taivaalla ei sovi kaikille
https://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/keinuva_lounas_taivaalla_ei_sovi_kaikille/

Maaseuduntulevaisuus / Kantri
https://www.kantrilehti.fi/tarinalaari/ajassa/taivasateria-­‐jättää-­‐nälän-­‐1.40741

City-­‐lehden blogi:
https://www.city.fi/opas/blogit/2422/sarjassamme+erikoiset+paikat+ruokailla/123823

HS / NELONEN / RUUTU.FI / Iltasanomat 6.6.2013:
https://www.hs.fi/videot/Dinner+in+the+Sky+nousee+jälleen++tältä+ylhäällä+näyttää/v1305684672755

mm.
https://uutiset.suomi24.fi/node/1188666

https://uutisvirta.fi/uutiset/5552133-­‐dinner-­‐in-­‐the-­‐sky-­‐nousee-­‐jalleen-­‐ndash-­‐talta-­‐ylhaalla-­‐nayttaa?show=1


Helsingin kaupungin uutiskirjeet:

https://uutiskirjeet.hel.fi

HelsinkinTourist Office / blogs:
https://blog.visithelsinki.fi/archives/8846

Rantapallo:
https://www.rantapallo.fi/matkailu/uutiset/illallinen-­‐helsingin-­‐ylla-­‐tariseeko-­‐lasi-­‐nosturin-­‐varassa-­‐ruokaillessa/


BB-­‐julkkis Niko Saarisen blogi:

https://nikojuhanisaarinen.blogspot.fi/2013/06/dinner-­‐in-­‐sky.html

Sillä Sipuli:
https://sillasipuli.blogspot.fi/2013/06/dinner-­‐in-­‐sky-­‐oli-­‐huikea-­‐elamys.html

A little bit dramatic:
https://albdramatic.blogspot.fi/2013/06/dinner-­‐in-­‐sky.html

https://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=299569

https://www.taruannepuraskivi.com/blogi.html

https://kolsarintie.blogspot.fi/2013/06/dinner-­‐in-­‐sky.html

Zeninan:
https://www.zeninan.com/2013/06/illallinen-­‐tai-­‐drinksut-­‐kattojen-­‐ylla.html#comment-­‐form

Greeneventer:
https://greeneventer.blogspot.fi/2013/06/in-­‐sky.html

Dinner 4U2:
https://dinner4u2.blogspot.fi/2013/06/huipulla-­‐tuulee-­‐lunch-­‐in-­‐sky.html

Jenni Sara:
https://jennisara.blogspot.fi

3.4.2013

https://www.facebook.com/Glorianruokajaviini

28.5.2013

https://www.facebook.com/DiscoveringFinland

Glorian ruoka & viini 5.6.:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151600417708643&set=vb.341578319263229&type=2&theater

Maku-­‐lehti 5.6.
https://www.facebook.com/Maku.lehti

https://instagram.com/p/aOAMLuHc-­‐1/

https://pestagram.com/tag/dinnerinthesky