Dinner in the Sky® oli Suomen pääkaupungissa 07.08-12.08.2018.
Dinner in the Sky® tarjoaa ainutlaatuisia makuja eri puolilta maailmaa. Tällä kertaa olimme kutsuneet Viron, Latvian ja Liettuan huippukokit, jotka laativat yhdessä ravintolan Dinner in the Sky® vuoden 2018 menun. Tämä kutsu oli esitetty siksi, että Baltian maat juhlivat 100-vuotispäivänsä ja tämä on tapamme onnitella niitä. Paljon onnea!
Syntymäpäivähenkisessä menussa on sekä paikallisia makuja että herkkuja kauempaa.

Vladislav Djatšuk
”Hieman huumoria, rakkautta ja suolaa!”, luonnehtii Vlad gastronomiaa.
Hän pitää ensisijaisen tärkeänä ruokamaailmassa korkealaatuisia raaka-aineita, teknistä osaamista ja niiden yhdistämisen taitoja, joiden tuloksena syntyy makujen yhteensopivuus. ”Ruoanlaitossa ovat erittäin tärkeitä sekä perinteet, kokemukset että taidot, mutta myös opettajat”. Perfektionisti huippukokki arvostaa pientenkin ainesosien harmoniaa lautasella. ”Kaiken tulee sopia yhteen ja olla tasapainossa”, Vlad lausuu. Hän muistaa lapsuutensa makuja, tuoksuja, värejä ja tekstuuria – ja toteaa, että ruoan taika on myös sen yksinkertaisuudessaan. Jean-Luc Brendel, suuri idoli ja esikuva, on sanonut, että hän pitää eniten kotiruoasta ja -mauista, samaa myöntää myös Vladkin ja yrittää yhdistää menuissaan yksinkertaisuutta ja huippugastronomiaa.

Deivydas Praspaliauskas
Kaksinkertainen Best Lithuania’s Chef -voittaja Deivydas Praspaliauskas aloitti uraansa 18-ikäisenä Tanskassa.
Neljän vuoden kuluttua Deivydas avasi ensimmäisen Lauro Lapas -ravintolansa. Ravintolalla oli suuri menestys ja vuotta myöhemmin siitä tuli Vilnan suosituimpia fine-dining-ravintoloita. 23 vuotiaana hän päätti perustaa toisen Bistro 1Dublis -nimisen ravintolansa. Uusi ravintola sijaitsi Vilnan köyhimmässä kaupunginosassa eikä sille ennustettu suurta menestystä. Deivydas ei uskonut ennustuksiin. Ravintolasta tuli niin suosittu, ettei ilman ennakkovarausta sinne päässyt. Mutta tämä ei vielä vastannut Deivydasen tavoitteita ja vuoden kuluttua hän avasi Dublis -ravintolan sekä vuonna 2017 Amandus -ravintolan.

Alexander Nasikailovs
Alexander on Riiassa sijaitsevan ravintolan Vincent’s keittiömestari. Vincent’s avattiin vuonna 1994 ja sille on myönnetty lukuisia palkintoja. Vuosina 2013, 2014, 2015 ja 2015 se voitti Latvian ravintoloiden Gran Prix -palkinnon. White Guide Nordic 2017 valitsi Vincent’s -ravintolan Baltian maiden parhaaksi. Ravintolan keittiömestari Alexander Nasikailovs on vieraillut monessa Top World’s 50 Best Restaurants joukkoon valitussa ravintolassa ja täydentänyt niissä tietotaitojaan. Parhaiden ravintoloiden ruoanlaitto ja -esittely on rohkaissut häntä yhdistämään paikallisia makuja ja kansainvälisiä keittiöperinteitä. Ravintolan Vincent’s menu, jossa käytetään mahdollisimman paljon sesongin mukaisia raaka-aineita, muuttuu lähes joka viikko.
Dinner in the Sky® Helsinki 2018 menu
Dinner in the Sky® -päivällisen idea ja konsepti on tarkoitettu tarjoamaan eri mantereilla unohtumattomia fine dining -kokemuksia korkeuksissa: hieno ympäristö, henkeä salpaavat näkymät yli kaupungin ja huippukokkien valmistamaa ruokaa. Tapahtuma järjestetään Helsingin keskustassa. Ammattilaisten tiimi nostaa 22 vieraan pöydän 50 metrin korkeuteen, jossa vieraat pääsevät nauttimaan ystäviensä ja sukulaistensa kanssa ainutlaatuisen aterian.
Tapahtumapaikka
- Rautatientori, Helsinki
Päivämäärät
- 07.08-12.08.2018
Dinner in the Sky® Helsinki 2018 kokonaisuudet ja hinnat
Valitse mieleisesi kokonaisuus viidestä erilaisesta kokonaisuudesta menun ja keston mukaan.
• Hinta kahdelle hengelle
• Yläilmoissa 20 min
• Kello 16.00 – 17.00 välisenä aikana
• Menu koostuu pienistä päivän kokin valmistamista herkuista
• Samppanja sisältyy hintaan
• Hinta kahdelle hengelle
• Yläilmoissa 20 min
• Kello 16.00 – 23.00 välisenä aikana
• Menu koostuu pienistä päivän kokin valmistamista herkuista
• Cocktaili sisältyy hintaan
• Hinta kahdelle hengelle
• Yläilmoissa 30 min
• Kello 9.30 – 11.00 välisenä aikana
• Menu sisältää kahta päivän kokin valmistamaa ruokalajia
• Viini sisältyy hintaan
• Hinta kahdelle hengelle
• Yläilmoissa 40 min
• Kello 11.00 – 16.00 välisenä aikana
• Menu sisältää kolme päivän kokin valmistamaa ruokalajia
• Aperitiivi ja viini sisältyvät hintaan
• Hinta kahdelle hengelle
• Aika yläilmoissa 75 min
• Kello 17.00 – 21.30 välisenä aikana
• Menu sisältää neljän ruokalajin illallisen
• Aperitiivi, viini ja jälkiruokajuoma sisältyvät hintaan
For special requests, private or corporate events including VIP lounge, contact us at !

Dinner in the Sky in media
Dinner in the Sky® yhteistyökumppanit

Miten kokea Dinner in the Sky® ?
A. Vaihtoehto.
Valitse paketti
Osta lahjakortti
Esittää lahjakortti
Aktivoi lahjakortti
Nauti kokemuksesta
B. Vaihtoehto.
Valitse paketti
Osta lippu
Nauti kokemuksesta
Tärkeä tiedo
- Vieraan pituuden pitää olla vähintään 1,5 metriä
- Alle 18-vuotiaan vieraan seurassa pitää olla aikuinen
- Kokemukseen voivat osallistua pyörätuolin käyttäjät ja lievästi vammaiset henkilöt
- Alaikäisille ei tarjoilla alkoholijuomia
Hyvä tietää
- Kysy etukäteen kasvisruuista ja ilmoita mahdollisista ruoka-allergioista
- Juopuneilta vaikuttavat vieraat eivät turvallisuussyistä pääse Dinner in the Sky -ravintolaan
- Lapset eivät pääse ravintolaan ilman aikuisten seuraa
- Tule paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen ilmoitettua nostoaikaa
- Jos myöhästyt, varauksesi perutaan, eikä maksua palauteta
- Muista ottaa mukaasi varausvahvistus
Mitä ottaa mukaan?
- Pukeudu sään mukaan
- Muista, että 50 metrin korkeudella tuulee vähän kovempaa ja voi olla vähän kylmempää kuin maan pinnalla
- Kun otat mukaan puhelimet ja kamerat, voit ottaa hienoja kuvia ja videoita samalla kun nautit korkeuksissa hienon päivällisen
Ryhmien koko
- Yhteen nostoon osallistuvassa ryhmässä voi olla korkeintaan 22 henkilöä
Sää
- Nostoja tehdään ja aterioita tarjoillaan myös sateella
- Nostot viivästyvät tai ne perutaan ukonilmalla tai kun tuulen nopeus on yli 15 m/s
- Nostot voidaan perua tai ne voivat viivästyä sääolojen vuoksi myös vain vähän ennen suunniteltua nostoa
- Jos nosto perutaan, ruuat ja juomat tarjoillaan lounge-tiloissa, ja teille annetaan täyden arvon lahjakortti, jolla voitte varata kokemuksen seuraavana mahdollisena ajankohtana
Turvallisuus
Dinner in the Sky® on Events in the Sky -yrityksen kehittämä tuote, jonka avainsanat ovat eksklusiivisuus ja turvallisuus. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikkein eksklusiivisimpia kokemuksia täysin turvallisesti. Kaikki tuotteemme täyttävät saksalaisen standardin DIN 4112 vaatimukset. Tuotteet on suunniteltu Rheinland TÜV -tarkastuslaitoksen valvonnassa. Tämä paneutuminen turvallisuuteen on luultavasti yksi niistä syistä, joiden vuoksi Dinner in the Sky® toimii nykyisin yli 40 maassa ja miksi se on saanut viralliset luvat kaikkein vaativimmissa maissa kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Etelä-Afrikassa jne.